Uskottavuus

Haluaisitko viedä PT-tutkintosi uudelle tasolle ja kehittää omaa osaamistasi? Tai kaipaatko kenties uusia näkökulmia liiketoimintasi kehittämiseen personal trainerina? 

Nyt siihen on loistava mahdollisuus! 

Kajaanin Ammattikorkeakoulun ja Trainer4Youn yhdessä toteuttama sertifiointiohjelma mahdollistaa lisensoiduille personal trainereille ajankohtaisen, korkeakoulutasoisen suuntautumisen.  

 

Täydennyskoulutuksen laajuus on 30 opintopistettä ja se toteutetaan etäopintoina verkon kauttaKoulutus koostuu aiemmin hankitun osaamisen tunnistamisesta ja tunnustamisesta, eli henkilökohtaisesta AHOTT-prosessista, johdannosta korkeakouluopintoihin, ja mielenkiintosi mukaan valitusta suuntautumisopinnoista. Voit suuntautua lasten ja nuorten liikuntaan, työhyvinvointiosaamisen vahvistamiseen tai ikäihmisten liikuntaan. 

 

Koulutuksessa opiskelu tapahtuu monipuolisten ja ajankohtaisten materiaalien, kuten kirjallisuuden ja videoiden, kautta. Tämän lisäksi teet käytännönläheisiä tehtäviä esimerkiksi verkkotestien ja videotehtävien muodossa. Koulutuksessa annat siis näyttöjä osaamisesi kehittymisestä, ihan kuten PT-tutkintoa tehdessäkin. 

 

Suuntautumalla opinnoissa valitsemaasi ikäryhmään, varmistetaan uusimpaan ja tutkittuun tietoon perustuvien hyvinvointipalveluiden tarjoaminen ja tuottaminen eri kohderyhmille. Koulutus antaa sinulle erinomaiset valmiuksia hakeutua liikunnanohjaajaopintoihin Kajaanin ammattikorkeakouluun. 

Toisin sanoen, osaamisen kehittymisen lisäksi personal trainereille avautuu uusia liiketoimintamahdollisuuksia! Tutkinnon korkeakoulutasolle päivittäminen osoittaa personal training -alalla toimivien ammattilaisten kykyä vahvistaa ja päivittää osaamistaan sekä lisää uskottavuutta ja luo uusia työmahdollisuuksia liikunta-alalla toimimiseen. 

 

Nyt jos koskaan kannattaa lähteä mukaan tälle mielenkiintoiselle matkalle 

Lue lisää nettisivuiltamme ja ilmoittaudu mukaan! 

Voit opiskella etänä missä ja milloin tahansa oman aikataulun mukaisesti. Aloitus onnistuu itsenäisesti vaikka heti.

Sinulla on kolme mielenkiintoista suuntautumisvaihtoehtoa: Lapset ja nuoret, työhyvinvointi ja ikäihmiset.

Kurssin suorittamalla ansaitset 30 virallista opintopistettä Kajaanin ammattikorkeakoulusta.

 

Nosta ammatillista uskottavuuttasi korkeakoulutason sertifiointiohjelmalla.

 

AcademicPT-ohjelman sisältö on suunniteltu ja toteutettu KAMKin liikunta-alan ja Trainer4You asiantuntijoiden yhteistyönä.

Opintopisteet voidaan hyväksilukea osaksi liikunnanohjaaja (AMK) -tutkintoa, mikäli haluat myöhemmin jatkaa opintojasi KAMK:ssa.

Vieritä ylös