SUUNTAUTUMINEN

LAPSET JA NUORET LIIKKEELLE! 

Haluatko erottua muista personal trainereista lasten ja nuorten liikunnan asiantuntevana valmentajana? Tämän opintokokonaisuuden opiskeltuasi alat huomata arkiympäristön tarjoamat liikuntamahdollisuudet aivan uudella tavalla! Ymmärrät perheen merkityksen lapsen ja nuoren fyysisessä aktiivisuudessa ja osaat antaa konkreettisia vinkkejä lasta ja nuorta motivoivaan ja monipuoliseen liikuntaan. 

Asiantuntevana valmentajana osaat huomioida liikunnan osana lapsen kokonaisvaltaista hyvinvointia. Lasten ja nuorten liikuntaan erikoistuneena valmentajana pääset tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistämiseksi. 

Tämä täydennyskoulutus tarjoaa valmentajalle ymmärryksen lasten sekä nuorten valmentamisen erityispiirteistä sekä osaamisen lajista riippumattomien, monipuolisten sekä innostavien harjoitusten suunnitteluun ja toteutukseen. Lisäksi koulutuksessa, osana näyttökoetta, suunnitellaan tulevaisuuden menestystuote valitun ikäsegmentin tarpeisiin. 

TYÖHYVINVOINNISTA TULOSTA! 

Haluatko olla tukemassa työikäisten työkykyä ja työhyvinvointia? Haluatko löytää asiakkaittesi kanssa työn ilon ja paremman jaksamisen työelämässä terveyden ja työkyvyn kautta? Paneutumalla työikäisten hyvinvoinnin kulmakiviin pystyt vaikuttamaan yhteistyöyritysten kannattavuuteen sairaspoissaolojen ja henkilöstötuottavuuden kautta.   

 Lisääntyvä etä- ja päätetyöskentely tuo työkenttään haasteita. Tämä täydennyskoulutus antaa eväät arvioida työn kuormittavuustekijöitä, rakentaa työhyvinvointisuunnitelmaa sekä suunnitella, toteuttaa ja arvioida yksilön ja työyhteisöjen työhyvinvointia edistäviä sisältöjä 

TOIMINTAKYKYINEN IKÄIHMINEN 

Haluatko vahvistaa osaamistasi ikäihmisten toimintakyvyn tukemisessa? Asiakaspotentiaali on kasvussa, sillä vuonna 2030 Suomessa arvioidaan olevan jo 1,4 miljoonaa 65 vuotta täyttänyttä. 

Tulevaisuudessa joka kolmas on ikäihminen. Liikunnan myönteinen vaikutus sairauksien ja vaivojen ennaltaehkäisyssä korostuukin vuosi vuodelta enemmän. 

Monipuolinen liikunta (erityisesti voima- ja tasapainoharjoittelu) onkin paras väline ikäihmisen toimintakyvyn säilyttämiseen. Samalla suoritat Ikäinstituutin VoiTas -valmentajatutkinnon. 

Voit opiskella etänä missä ja milloin tahansa oman aikataulun mukaisesti. Aloitus onnistuu itsenäisesti vaikka heti.

Sinulla on kolme mielenkiintoista suuntautumisvaihtoehtoa: Lapset ja nuoret, työhyvinvointi ja ikäihmiset.

Kurssin suorittamalla ansaitset 30 virallista opintopistettä Kajaanin ammattikorkeakoulusta.

 

Nosta ammatillista uskottavuuttasi korkeakoulutason sertifiointiohjelmalla.

 

AcademicPT-ohjelman sisältö on suunniteltu ja toteutettu KAMKin liikunta-alan ja Trainer4You asiantuntijoiden yhteistyönä.

Opintopisteet voidaan hyväksilukea osaksi liikunnanohjaaja (AMK) -tutkintoa, mikäli haluat myöhemmin jatkaa opintojasi KAMK:ssa.

Vieritä ylös