Asiantuntijaverkosto

liisa-paavola-1-1536x1024

Liisa Paavola, Liikunta-alan lehtori, TtM 

Liisa on toiminut Kajaanin Ammattikorkeakoululla liikunta-alan lehtorina vuodesta 2010 alkaen. Liisan vankkaa asiantuntemusta hyödynnetään erityisesti ikäihmisiin ja liikunnan soveltamiseen liittyvissä opinnoissa. Työkokemusta hänelle on vuosien varrella kertynyt liikunnan aluejärjestöstä, Ikäinstituutista sekä kunnalliselta puolelta. Liisan raudanlujaa ammattitaitoa pääset hyödyntämään Toimintakykyinen ikäihminen- opintokokonaisuudessa. 

BW9A2575

Kirsi Huotari, Liikunta-alan lehtori, KM, 

Kirsi on toiminut KAMK:lla liikunta-alan lehtorina vuodesta 2011 alkaen ja sitä ennen yliopiston puolella usean vuoden ajan. Tällä tehokkaalla liikunta-alan ammattilaisella on monta rautaa tulessa ja hän toimii hyvinvointialalla myös sivutoimisena yrittäjänä. Kirsin erityisosaamista on lasten ja nuorten liikunta sekä vuorovaikutukseen liittyvät teemat. Kirsin ammattitaitoa pääset hyödyntämään Johdanto Korkeakouluopintoihin – sekä Lapset ja nuoret liikkeelle -opintokokonaisuuksissa.  

BW9A2572

Kaisa Loikkanen, Liikunta-alan lehtori, LiTM, 

Kaisa on toiminut KAMK:lla liikunta-alan lehtorina vuodesta 2009 alkaen. Kaisan sydäntä lähellä on erityisesti kehon huoltoon ja palautumiseen liittyvät teemat sekä työhyvinvointi. Viimeisimpänä aluevaltauksenaan Kaisa on hankkinut itselleen Method Putkisto -ohjaajan pätevyyden ja toimii sivutoimisena liikunta-alan yrittäjänä opettajuuden ohella. Kaisan vankkaa asiantuntemusta pääset hyödyntämään Työhyvinvoinnista tulosta -opintokokonaisuudessa.

BW9A2570

Niko Kuusela, Liikunta-alan lehtori, LiTM 

Niko on KAMK:n liikuntatiimin tuorein vahvistus ja hän on toiminut liikunta-alan lehtorina vuodesta 2019 alkaen. Niko on vuosien varrella hankkinut plakkariinsa mm. liikunnanohjaaja (AMK) -tutkinnon KAMK:sta ja jatkanut opintojaan liikuntatieteelliseen. Löytyypä Nikolta käytynä Trainer4Youn –voimavalmentaja koulutuskin! Työkokemusta on karttunut eri-ikäisten liikunnanopetuksesta ja Nikon erityisosaamista on motoriseen oppimiseen ja taito- ja lajiharjoitteluun liittyvät kokonaisuudet. Nikon raudanlujaa asiantuntemusta hyödynnetään Johdanto korkeakouluopintoihin -opintokokonaisuudessa.

_KH55913-2

Riku Aalto, Trainer4You 

Rikua tituleerataan usein personal trainingin uranuurtajaksi Suomessa. Hän toiminut valmentajana, kouluttajana ja luennoitsijana liikunta- ja hyvinvointialalla pian neljännesvuosisadan. Lisäksi Riku on kirjoittanut noin 30 kirjaa ja puolen tuhatta asiantuntija-artikkelia liikunnasta, terveydestä ja ravinnosta. Riku on Trainer4Youn perustaja ja sitä kautta kokenut yrittäjä.

Voit opiskella etänä missä ja milloin tahansa oman aikataulun mukaisesti. Aloitus onnistuu itsenäisesti vaikka heti.

Sinulla on kolme mielenkiintoista suuntautumisvaihtoehtoa: Lapset ja nuoret, työhyvinvointi ja ikäihmiset.

Kurssin suorittamalla ansaitset 30 virallista opintopistettä Kajaanin ammattikorkeakoulusta.

 

Nosta ammatillista uskottavuuttasi korkeakoulutason sertifiointiohjelmalla.

 

AcademicPT-ohjelman sisältö on suunniteltu ja toteutettu KAMKin liikunta-alan ja Trainer4You asiantuntijoiden yhteistyönä.

Opintopisteet voidaan hyväksilukea osaksi liikunnanohjaaja (AMK) -tutkintoa, mikäli haluat myöhemmin jatkaa opintojasi KAMK:ssa.

Vieritä ylös